Snurk beugel

Iedereen snurkt wel eens, maar als degene die naast je ligt daar zoveel hinder van ondervindt wordt het tijd om er iets aan te gaan doen. Stellen waarvan de één snurkt gaan maar al te vaak apart van elkaar slapen, terwijl dit niet nodig is. Door het gebruik van een snurk beugel ben je van alle problemen af en kun je weer naast je partner liggen, zonder te snurken uiteraard. Niet alleen voor je partner is een beugel tegen het snurken fijn, voor je eigen gezondheid is het ook beter. Snurken lijkt onschuldig maar geeft meer schade dan je denkt.

Hoe wordt de beugel gemaakt?

Snurk beugel

De snurk beugel is een succes omdat deze op maat wordt gemaakt, er wordt een afdruk gemaakt van je onder en bovenkaak. Wanneer je de beugel hebt besteld ontvang je thuis een handleiding en een setje om eenvoudig zelf een afdruk te maken. Deze stuur je dan naar ons terug, aan de hand hiervan wordt de beugel tegen het snurken vervaardigd. De afdruk is goed zelf te maken met de bijgeleverde informatie. Je kunt ook als je nog meer informatie wilt, of als je vragen hebt bellen naar het nummer op de website.

Werking van de beugel

Snurk beugel

Een snurk beugel bestaat uit twee vaste kunststof delen. Met deze delen wordt de onderkaak tijdens het slapen in een lichte positie naar voren gehouden. Hierdoor kunnen de weke delen van het achterste gehemelte niet terugvallen. Dit is de oorzaak waardoor je gaat snurken, hierdoor worden de ademwegen geblokkeerd. Door het dragen van de beugel blijven de ademwegen vrij en kun je vrij ademen.