Heb je als man last van urineverlies dan kan je kiezen om Tena for men te gebruiken. Dit soort incontinentiemateriaal is speciaal voor het mannenlichaam ontwikkeld en is te verkrijgen in diverse soorten en maten. Je kunt Tena en de Tena for men producten zien als marktleider op het gebied van incontinentiemateriaal. Het assortiment is erg ruim en breed.

Waar zorgt Tena for men voor?

Schaf je producten van Tena for men aan dan bieden die bescherming tegen nare geurtjes, doorlekken en het geeft vooral een droog gevoel. Daardoor ervaar je tijdens het dragen van Tena for men extra comfort en veiligheid. Extra comfort en veiligheid krijg je ook als je veel last hebt van urineverlies. Elke situatie is anders en daarvoor heeft dit merk altijd een product die bij jouw situatie aansluit. Gaat het om een druppel urineverlies per dag of heb je er extreem veel last van? Tena for men is de oplossing. 

Maak de keuze voor Tena for men inlegverbanden

De inleggers van Tena for men zijn ervan level nul tot level drie. Je gebruikt deze speciale inleggers voor licht tot matig urineverlies. Naast dat deze speciale inlegger urineverlies tegengaan staan ze ook bekend om de goede pasvorm en het comfortabele materiaal dat er wordt gebruikt. Wat zijn de verschillende levels? Level nul is voor licht urineverlies, terwijl level drie je gebruikt voor meer urineverlies (tot 700ml). 

Gebruik Tena Men pants voor matig tot veel urineverlies

De Tena Men pants worden ook wel Tena Man ondergoed genoemd. Dit zijn mannelijke boxershorts die gemaakt zijn met een absorptie zone. Daarbij is de absorberende kern bevestigd aan de voorzijde van het ondergoed. Je vindt Tena Men pants in twee varianten. Ten eerste heb je de Tena Men Active Fit. Deze type Tena Men onderbroek kan maximaal 1010 ml absorberen. Daarnaast heb je de Tena Men Premium Fit die maximaal 1430 ml vocht kan absorberen. Hierdoor zijn deze pants goed geschikt voor mannen die matig tot veel urine verliezen.

Welk Tena Men product heb jij nodig?

Heb je incontinentiemateriaal nodig dan wil je dat dit product aansluit op jouw situatie. Op deze manier kun je veilig de deur uit zonder last te hebben van urineverlies. Het mooie aan Tena is dat de producten speciaal zijn ontworpen om tegen incontinentie te beschermen. Je weet bij Tena dat je kwaliteit, comfort en veiligheid koopt. Elk Tena product heeft zo zijn eigen pluspunten en het hangt dus helemaal van jouw eigen situatie af welke je nodig hebt. Daarom is er een groot assortiment met producten voor licht urineverlies, maar ook heftig urineverlies. Kies voor licht urineverlies voor de Tena inlegverbanden en wanneer je weet dat het probleem groter is voor de Tena Men pants.

Tena Men producten zijn er voor zowel mannen als vrouwen

Naast Tena Men producten vind je in het assortiment Tena producten voor zowel mannen als vrouwen. Zo heb je de Tena pants die net wat minder mannelijk zijn dan de Tena Men pants.

Daarnaast heb je de Tena Flex met heupband, de Tena slip, Tena comfort en de speciaal ontworpen stretchbroekjes om de Tena comfort op z’n plaats te houden.