Zoek jij een ontspannende massage Bussum voor de beste resultaten? Zoek dan niet verder, want in dit artikel lees je hier meer over. Ervaar jij lichamelijke klachten of blessures? Dan is een massage een optimaal middel om dit te verlichten. Ook als je geen last hebt maar je stress wilt verminderen of gewoonweg wilt ontspannen, dan is een massage een goede keuze. Bij Studio Release kun je kiezen uit een pakket van verschillende massagetechnieken die zorgen voor jouw optimale massage ervaring. Wil je meer energie? Of wil je eindelijk die stress eens loslaten? Wacht niet langer en zorg voor ontspanning door een massage in Bussum te nemen.

Hoe vermindert een massage Bussum stress?   

Bij Studio Release kun je voor de behandeling aangeven op welke plekken jij gemasseerd wilt worden. Heb je last van nekklachten of juist van rugklachten? Geef dit aan en zij houden er rekening mee. Er wordt alleen maar naar jouw behoeften geluisterd, omdat deze behandeling speciaal voor jou is. Je stress zal een stuk dalen na de massage. Hoe dit komt? Omdat je huid tijdens de massage de hele tijd wordt gekneed, en er tevens druk op de spieren komt, is er een speciale stof die vrijkomt. Wellicht heb je hier eens van gehoord. Dit is het stofje dopamine. Dit zorgt voor een grote vermindering van stress.

Kies de techniek die jij wilt 

Bij een massage in Bussum bij Studio Release weet je zeker dat je gaat ontspannen. Je hebt de mogelijkheid om een mix van verschillende technieken te kiezen. Al deze technieken die worden uitgevoerd door Studio Release zijn bewezen technieken in de massagewereld. Zo kun je kiezen voor een bindweefselmassage of bijvoorbeeld voor cupping. Of kies voor een Zweedse of een haptische massage, het kan allemaal. Het is dus ook mogelijk om verschillende technieken te combineren, zodat je optimaal kunt genieten. 

Massage met een baby op komst

Het is één van de mooiste en bijzonderste tijden van je leven, je bent zwanger. Daarom is het extra belangrijk om goed voor jezelf en je baby te zorgen en optimaal te ontspannen. Een massage in Bussum is daarom niet een slecht idee. Studio Release biedt zwangerschapsmassages aan, welke mogelijk zijn vanaf ongeveer de twaalfde week van de zwangerschap. Hierbij geef jij duidelijk aan wat je behoeftes zijn en of je specifieke plekken hebt waar je een massage zou willen. Bijvoorbeeld bij rugklachten of nekklachten. Studio Release zorgt ervoor dat door deze massage in Bussum jij en je baby een ultiem relaxmoment ervaren. 

Omhoog met die weerstand

Veel wetenschappelijke onderzoeken laten de resultaten van massages op het lichaam en de hersenen zien. Zo is er ook onderzoek gedaan naar het effect van een massage op de weerstand van het lichaam, en deze zijn zeker positief. Want na een massage stijgt het aantal witte bloedcellen. Deze cellen helpen om infecties en bacteriën op te ruimen. Heel belangrijk in deze tijd. Ook is bewezen dat je cortisolspiegel daalt bij het regelmatig ondergaan van een massage in Bussum. Waar wacht je nog op?