nicotinezakje kopen

Sinds jaar en dag is Disney één van ’s werelds grootste en bijgevolg ook meest toonaangevende mediabedrijven. Door de jaren heen is het medialandschap echter aanzienlijk veranderd. Dit heeft ervoor gezorgd dat ook een bedrijf als Disney verplicht is geweest om mee te innoveren. Bovendien heeft de onderneming er ook (terecht) voor gekozen om haar productaanbod meer te gaan diversifiëren. Deze beslissing heeft er onder meer voor gezorgd dat ze zich inmiddels ook op de zogenaamde streamingmarkt heeft gestort. Hier is ze een belangrijke concurrent op gaan vormen voor onder meer Netflix. Ben jij ook van plan om een abonnement te gaan nemen op de streamingdienst van Disney, maar wil je eerst graag meer ontdekken over het Disney Plus aanbod? Dan zal de informatie die je aantreft hier op deze pagina je daar zeker alles over vertellen.

Misschien wel de meest langverwachte streamingdienst

Sinds Netflix op de markt werd gelanceerd en vooral naar aanleiding van het succes waar deze streamingdienst op kan rekenen hebben heel wat andere bedrijven er eveneens voor gekozen om uit te pakken met hun eigen streamingdienst. Het was eigenlijk ook slechts een kwestie van tijd voordat Disney op dezelfde kar zou springen. Dit hoeft dan ook zeker niet te verbazen.

Voor heel wat mensen geldt uiteraard dat ze al kennis hebben kunnen maken met het Disney Plus aanbod. Op verschillende tijdstippen werden er namelijk interessante promoties gelanceerd die het zelfs mogelijk maakten om geheel vrijblijvend en gratis kennis te maken met de vele prachtige titels die in het aanbod van de streamingdienst zijn terug te vinden. Dit aanbod wordt uiteraard nog steeds stelselmatig verder uitgebreid. Dat zal ook de komende jaren zeker nog het geval zijn.

Een belangrijke troef voor het bedrijf Disney, maar ook voor de fans

Het Disney Plus aanbod waar je vandaag de dag van kan genieten kan zowel voor Disney als voor de fans een zeer belangrijke troef zijn. De teruglopende DVD- en blu-ray verkopen waren voor heel wat bedrijven een doorn in het oog en daar hoort ook Disney zeker en vast bij. Het verkopen van abonnementen op een streamingdienst zorgt voor een periodieke inkomstenstroom die niet mag worden onderschat. Tegelijkertijd spreekt het voor zich dat fans van Disney op deze manier over de mogelijkheid komen te beschikken om hun favoriete films en series zeer eenvoudig vanop de bank te kunnen bekijken. Voor verschillende titels geldt overigens dat ze exclusief deel uitmaken van het Disney Plus aanbod. Ook dit is natuurlijk alleen maar mooi meegenomen.

Welke titels maken exclusief deel uit van het Disney Plus aanbod?

Eén van de belangrijkste troefkaarten waar streamingdiensten over beschikken zijn de exclusives waarover ze beschikken. Dat geldt voor een streamingdienst als Netflix, maar zeker ook voor Disney Plus. Binnen het Disney Plus aanbod zijn verschillende exclusieve titels terug te vinden zoals:

  • Moon Knight;
  • The King’s Man;
  • Cruella;
  • The Rescue;
  • The Dropout;
  • Encanto;

In ieder geval, ben jij ook één van de vele mensen die ontzettend grote fan blijkt te zijn van Disney? Dan spreekt het voor zich dat even kennismaken met het Disney Plus aanbod ook voor jou zeker en vast absoluut meer dan een aanrader kan zijn.