geschenk

Wil je een leuk cadeau weggeven, kies dan voor een tegeltje. Dit is bijvoorbeeld een goed idee voor een verjaardag of voor een andere bijzondere gelegenheid. Het is wel belangrijk dat je dit goed aanpakt. Een spreuk tegeltje bestellen is dan dus wel aan te raden. De volgende zaken spelen er een rol in.

Waarom een tegeltje?

Een tegeltje is een veel leuker en persoonlijker cadeau dan bijvoorbeeld een flesje wijn of een cadeaubon. Een tegeltje bedrukken is veel persoonlijker en daarom past het ook overal bij. Zeker wanneer je het op een goede manier aanpakt. Je kan zelfs jezelf een tegel cadeau doen als je daar zin in hebt.

Een eigen spreuk

Een leuke optie is een tegeltje met een persoonlijke spreuk. Misschien heeft een vriend of vriendin wel iets geks gezegd waar jullie nu nog om lachen. Dan is het natuurlijk heel leuk om dit te vereeuwigen. Dit brengt jullie nog dichter bij elkaar. Persoonlijker dan dit cadeau kan het dan ook bijna niet. Niet alleen kent niemand anders de geschiedenis achter het tegeltje. Het is ook nog eens zo dat niemand anders er één heeft. Dat maakt het juist zo leuk om deze te ontwerpen.

Tegel met een spreekwoord

Misschien hebben jullie geen eigen lijfspreuk. Het kan best zo zijn dat een bestaand spreekwoord perfect van toepassing is op jullie of op de persoon aan wie je het cadeau doet. Wanneer je daar een idee van hebt, dan kan je daar natuurlijk ook een eigen tegeltje van maken. Het is natuurlijk ook zo dat er meer dan voldoende spreekwoorden zijn, dus er is altijd wel iets te vinden. Het is vooral ook leuk om dan een tegeltje in huis te hebben hangen dat niemand anders heeft, ondanks de bekende spreuk die erop staat.

Geen tekst maar beeld

Je kan het natuurlijk ook over een hele andere boeg gooien. In plaats van een tekst of spreuk, ga je dan voor een afbeelding. Het leukst is het natuurlijk om een persoonlijke foto te kiezen. Die geeft jullie band goed weer. Dit is ook nog eens iets wat past bij allerlei soorten gelegenheden.