Speeddaten is een uitgelezen kans om nieuwe mensen te leren kennen in een ontspannen sfeer. Op speed dating evenementen krijg je de kans om met veel verschillende mensen te praten.

Er zijn veel variaties van speed dating, maar het hoofdspel is altijd hetzelfde: Je gaat aan een tafel zitten en begint te praten met een willekeurig persoon gedurende 2 tot 10 minuten. Als de tijd om is, wissel je van plek en krijg je de kans om met iemand anders te praten.

Op het einde van het evenement overhandig je een lijst met mensen die je leuk vindt aan de organisatoren, en als twee mensen elkaar leuk vinden, dan worden de contactgegevens gedeeld.

Waarom heb je Speed Dating nodig?

Speed dating is een unieke kans om interessante mensen te ontmoeten. Het goede aan speed dating is dat iedereen die erbij betrokken is single is en op zoek naar een partner. Iedereen zit dus op dezelfde golflengte.

Maar omdat je niet veel tijd hebt om een goede indruk te maken tijdens het speeddaten, moet je van tevoren bedenken wat leuke gespreksstarters zijn. En wij hebben de beste speed dating vragen voor je verzameld in dit artikel!

Tip: https://www.speeddatendenhaag.nl/

Beste Speed Dating Vragen om het gesprek te beginnen

Iemand leren kennen kan lastig zijn, maar wij besloten je te helpen en hebben de 50 beste speed dating vragen voor je verzameld. De volgende lijst is gevuld met geweldige gesprekken starters om te duiken in diepe en zinvolle gesprekken. Check it out!

 1. Wat is er speciaal aan jou?

Dit is een lastige vraag om mee te beginnen, maar met het antwoord kun je zien hoe de ander zichzelf ziet.

 1. Wat is je favoriete nummer?

Iedereen houdt van muziek. Maar onthoud: een slechte muzieksmaak is geen reden om het gesprek meteen te beëindigen!

 1. Wat is een gewoonte waar je niet tegen kan?

Misschien weet je al dat je met deze persoon wilt daten na deze speed dating ervaring. Als dat het geval is, moet je deze vraag zeker stellen als conversatie starter.

 1. Wat is je favoriete film/serie?

Wie houdt er niet van een goede film of serie? Misschien zijn jullie favorieten zelfs wel hetzelfde en kunnen jullie in een leuke discussie duiken over jullie favoriete scènes en acteurs.

 1. Wat zou een reden zijn om het met iemand uit te maken?

Stel deze vraag liever te vroeg dan te laat. Sommige mensen hebben de neiging om het uit te maken vanwege domme dingen en je wilt zeker niet dat dit jou overkomt.

 1. Hoe breng je meestal je zondagavond door?

Het zegt veel over een persoon waar hij zijn vrije tijd mee doorbrengt. Deze speed dating vraag is geweldig om voorkeuren en hobby’s te leren kennen.

 1. Waarom denk je dat mensen bestaan?

Dat is een moeilijke vraag. Maar een geweldige manier om een diepgaand gesprek te beginnen!

 1. Heb je ooit iemand bedrogen? Of heeft iemand jou ooit bedrogen?

Deze vraag is heel persoonlijk, maar je moet dit onderwerp verduidelijken voor je eerste echte date.

 1. Hoe denk je over het huwelijk?

Over deze vraag zijn de meningen verdeeld.

 1. Wat zou voor jou een perfecte eerste date zijn?

Misschien een etentje in een geweldig restaurant? Of naar de bioscoop? Of misschien een lange wandeling samen? Ontdek wat hij/zij het liefst doet op een eerste date!

 1. Wat is het beste aan zomeravonden?

Zomeravonden zijn gewoon het beste. Vraag je partner om erachter te komen hoe hij/zij die magische nachten het liefst doorbrengt!

 1. Welke beroemde persoon zou je willen ontmoeten?

Deze vraag zegt veel over een ander persoon.

 1. Wat vind je van piercings en tatoeages?

Ja, zelfs in de 21e eeuw zijn er nog steeds mensen die anderen veroordelen omdat ze piercings en tatoeages hebben. Deze vraag is geweldig om erachter te komen of jij er ook zo een hebt…

 1. Heb je ooit iets bovennatuurlijks meegemaakt?

Praten over bovennatuurlijke dingen is altijd spannend. Je hoeft zijn/haar spookverhalen niet te geloven, maar zelfs als ze verzonnen zijn, zijn ze vast ongelooflijk spannend…

 1. Herinner je je eerste schooldag nog?

De eerste schooldag van jullie beiden is waarschijnlijk jaren geleden. Maar het delen van jullie herinneringen over deze specifieke dag zal leiden tot geweldige discussies over jullie kindertijd.

 1. Wat eet je meestal als ontbijt?

Heeft hij/zij liever zoet of pittig? Vlees, vegetarisch, of veganistisch? Fast food of gezond eten? Deze vraag kan je veel vertellen over zijn/haar eetgewoonten.

Uitgelicht: https://www.speeddateineindhoven.nl/

 1. Heeft u ooit overwogen om naar het buitenland te verhuizen? Zo ja, waar?

Deze vraag als conversatie starter is geweldig voor speed dating gesprekken over vreemde landen en culturen. Deel je gedachten!

 1. Wat was de beste vakantie die je ooit hebt gehad tot nu toe?

Er is niets beter dan reizen naar het buitenland.