ecco schoenen

Iedereen kent het schoenenmerk ECCO wel. Deze schoenen staan al tientallen jaren bekend om hun zeer degelijke en trendy schoenen met enorm fijne pasvorm. Hieronder lees je waarom ECCO Soft schoenen zo comfortabel zijn en door veel mensen wordt gezien als de schoen met de beste pasvorm.

Ecco Soft schoenen

Het meest bekende model van ECCO is de ECCO Soft. Dit model is tijdloos en wordt al tientallen jaren gedragen en bevat inmiddels meerdere schoenen binnen het assortiment. Het geheim van deze heerlijk zittende schoenen is dat ze gemaakt worden van extra zacht leer, waardoor ze na verloop van tijd als je de schoenen hebt ingelopen, lekker naar je voeten gaan staan en daardoor heerlijk zitten. Deze leersoort zorgt er ook voor dat de schoenen lang mee gaan. 

Ecco schoenen met hoog comfort

Elke schoen binnen deze collectie bevat een uitneembare binnenzool die enorme steun en demping biedt. Naast het draagcomfort zijn deze schoenen vaak tijdloos qua design en daardoor vrijwel onder elke outfit te dragen. Naast het standaard model binnen de ECCO Soft collectie, zijn er inmiddels ook instappers, sandalen en sneakers verkrijgbaar binnen de Soft collectie. De nieuwste schoen binnen de collectie is de ECCO Soft 8. Deze sneaker is zowel in een hoog als laag model verkrijgbaar met klittenband of veters. Door het lanceren van deze sneaker laat ECCO zien mee te gaan met de tijd en ook door te ontwikkelen en te fabriceren voor andere doelgroepen, zoals jongeren. 

Online schoenen kopen

Op ShoetimeOnline.nl is een veelvoud aan ECCO schoenen en andere trendy schoenenmerken te vinden om zo precies te kunnen kijken naar de schoen die jij leuk vindt en uiteindelijk een paar (of meerdere) nieuwe schoenen uit te kunnen kiezen en weer te shinen op straat.

 

Ga jij voor de nieuwste ECCO sneaker of kies je toch liever voor een tijdloos design zoals het originele ECCO Soft model?