Schoonmaken is een baan waar veel mensen tegenop zien, maar als je in een schone en gezonde omgeving wilt wonen, is dat onvermijdelijk. Op zoek naar praktische tips om je huis op de juiste manier schoon te maken? Lees dan snel verder, want in dit artikel zet ik er een aantal voor je op een rij. Uw huis heeft een schoonmaakbeurt nodig, maar u wilt of kunt dit niet zelf doen? Kijk dan op de website van de woning ontruimingservice.

Gebruik een plantenspuit

Veel mensen gebruiken emmers met zeepsop en theedoeken om schoon te maken. Hier is natuurlijk niets mis mee, maar het kan veel efficiënter. Het is beter om een ​​met water gevulde groentespray en een allesreiniger te gebruiken.

Vlekken op tapijt

Zitten er vlekken op uw tapijt of vloerkleed? Probeer ze vervolgens te verwijderen door bruisend water over de vlek te gieten. Na een tijdje deppen met een stuk droog papier of een oude theedoek en de kans is groot dat de vlek verdwijnt!

Heb je bovenstaande methoden geprobeerd, maar zit de vlek er nog steeds? Dan kan het verstandig zijn om een ​​vakman in te huren om het tapijt te reinigen of om het tapijt door een vakman te laten verwijderen.

Geur uit huis laten verdwijnen

Soms is er in huis niet zo’n prettige geur. Benieuwd hoe je die geurtjes makkelijk verdrijft? Zet een pan water gemengd met azijn op het vuur en breng op laag vuur aan de kook. Je zult merken dat de geur na een tijdje vanzelf wegtrekt!