Iedereen mag in zijn of haar leven zelf bepalen wat hij of zij doet, en met wie hij of zij om gaat. Zo heb ik al jarenlang een zeer goede vriendin, en we delen echt alles met elkaar. Zelfs vertellen we de intiemste dingen die ik nooit aan mijn vriend of zelfs aan mijn moeder durf te vertellen. Zo heeft deze vriendin een hobby, niet bepaald een hobby waar ik voor zal kiezen, maar zoals ik al zei ieder zijn eigen keuze, ze is namelijk een naaktmodel. Behalve dat ik het figuur er niet voor heb, ben ik een persoon die me nooit zo bloot zal geven. Maar goed mijn vriendin heeft deze hobby al jaren, maar laatst kwam ze met een probleem dat zij en nog een collega van haar schaamlipcorrecties moesten ondergaan. Dit omdat hun schaamlippen volgens een van de bureau’s te groot waren, en ja hoe raar het ook klinkt, klant is koning. Nu is het wel zo dat mijn vriendin ook in het dagelijkse leven veel pijn en hinder ondervindt van de te grote schaamlippen, dus voor haar was het een makkelijke keuze. Gelukkig heeft de kliniek Veldhoven al jarenlang meerdere schaamlipcorrecties uitgevoerd, dus ze konden mijn vriendin precies uitleg geven over de ingreep. schaamlipcorrb

Helemaal tevreden

Inmiddels staat mijn vriendin weer dagelijks te poseren voor de camera’s. Ook in het dagelijkse leven heeft mijn vriendin geen last meer van haar schaamlippen en kan ze weer zonder pijn genieten van haar dagelijkse bezigheden, waaronder ook grote fietstochten maken. schaamlip