logo-kliniek-veldhoven

borstLaatst heeft mijn vriendin een borstvergroting laten doen. Zelf vond ik het helemaal niet nodig, omdat ik mijn vriendin zo ontzettend mooi vond. De laatste tijd merkte ik wel aan haar dat zij steeds ongelukkiger werd door haar borsten. Ook met kleding was zij continu bezig om niet te veel op te vallen.

Bang voor de operatie

In het begin was mijn vriendin heel erg bang voor de operatie. Door de arts van Kliniek Veldhoven is mijn vriendin wel heel erg gerustgesteld. Haar onzekerheid was groter dan haar angst voor de operatie en daarom heeft de operatie laten doen.

kliniekTijdens de operatie ben ik meegegaan tot op het moment dat zij onder narcose werd gebracht. Na de operatie was mijn vriendin niet heel erg helder, maar dat is heel erg normaal. Het was wel heel erg grappig, omdat zij eigenlijk high was.

Het herstel van de operatie verliep wel goed, maar zij had wel veel spierpijn. Gelukkig werd de spierpijn minder en heelde alles goed. Mijn vriendin was en is zo blij met het resultaat. Aan haar gedrag merk ik dat zij een stuk zekerder is geworden. Zij schaamt zich er ook totaal niet meer voor en dat is wel heel erg fijn.

Laatst waren wij in de stad en toen hield zij gelukkig geen rekening meer met de omvang van haar borsten. Mijn vriendin raad het eigenlijk iedereen aan die zich onzeker voelt door haar borsten. De arts van Kliniek Veldhoven heeft heel zijn werk heel erg goed gedaan!