Naast mijn werk doe ik in het dagelijks leven veel fiets. Met de fiets kom ik overal en dat is ook echt mijn hobby. Helaas heb ik de laatste tijd veel last gehad van te grote binnenste schaamlippen. Het gaf veel pijn en ongemak. Ik had op internet gelezen dat mensen er last bij krijgen als ze vrijen, fietsen of paardrijden. Aangezien ik veel fiets, wilde ik er graag aan geholpen worden.

schaamlipcorrcOp internet stonden veel bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Ik kwam uit bij Kliniek Veldhoven. Over dat bedrijf stonden veel goede recensies en ze zijn ook nog eens erg voordelig. Ik heb toen mijn verhaal uitgelegd bij een intake en mevrouw adviseerde mij om een Schaamlipcorrectie te ondergaan. Volgens haar is het een kleine ingreep al was ik wel heel zenuwachtig.

Echt een aanraderschaamlip

Een aantal dagen voor de behandeling was ik erg zenuwachtig, omdat ik niet was wat me te wachten stond. Gelukkig stelde kliniek Veldhoven me gerust. Je kon echt merken dat ze hier al jarenlange ervaring in hebben.

Tijdens de behandeling verliep alles vlekkeloos. De Schaamlipcorrectie ging uitstekend en voor je het wist was het al klaar. Uiteraard heb je geen pijn tijdens de behandeling, maar wel napijn. Dit is goed op te lossen door medicijnen als ibuprofen en paracetamol. Een week na mijn behandeling kon ik gewoon mijn dagelijks leven weer oppakken. 

Ik ben kliniek Veldhoven enorm dankbaar. Ze verrichten uitstekend werk, dus kijk op de website voor meer informatie over de behandelingen die ze aanbieden.