De Plak het zelf muurstickers heb je vast wel een keer voorbij zien komen! In de winkel of wellicht bij vrienden in de woonkamer. Met een unieke afbeelding of gewoon een leuke tekst. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of het is verkrijgbaar bij Plakhetzelf.nl. Dit bedrijf weet maar al te goed dat leuke stickers in trek zijn bij ons allemaal. Zo wilde mijn dochter maar al te graag een vrolijke stickers voor op de muur in haar slaapkamer hebben. Natuurlijk wist ik al meteen bij wie ik dit kon vinden.

Plak het zelf muurstickers

Ook de gevarieerde teksten kun je bij dit bedrijf vinden. Een grappige tekst voor op de muur in de woonkamer is ook in trek. Denk hierbij aan de tekst: 100% Lief, Eigenwijs en stoer. Dit is toch leuk om in de slaapkamer te plakken van je eigen zoon? Natuurlijk hebben zij veel meer in het assortiment, dan dat ik het hier kan vermelden. Zodoende raad ik je het echt eens aan om op de website van dit bedrijf te kijken.

De Plak het zelf muurstickers zijn gewild

Voor onze zoon wilde ik een stoere anker zien te vinden. Dit kan ik dan bij hem op de muur plakken, iets waar hij al een tijdje om vraagt. Uiteindelijk ben ik weer op de bovenstaande website gaan kijken en kwam ik terecht bij een geweldige muursticker! Je raad natuurlijk al wel dat ik dit meteen in de winkelmandje heb geplaatst. Nog eventjes terug in het assortiment gekeken om vervolgens een tweede sticker toe te voegen en dit te gaan bestellen. De bestelling werd netjes bevestigd en vervolgens gingen zij aan de slag voor ons. Wat ik persoonlijk het leukste vindt van dit bedrijf is dat je de stickers zelf kan ontwerpen. De afmetingen, kleuren en wat je erop wilt hebben ligt geheel in je eigen hand.