cv ketel

remeha Pas geleden was ik bij mijn broer op de koffie en we hadden het toen over CV ketels. Ik vertelde hem toen over de Remeha Tzerra van Holland Warmte en daar ga ik het vandaag ook over hebben.

Mijn broer vertelde me namelijk dat hij gek werd van zijn CV ketel. Ik kon me dit niet voorstellen omdat ik al een aantal jaar een ketel heb waar ik nog geen probleem mee heb gehad. Mijn broer vertelde me dat hij maandelijks problemen met het ding heeft en dat hij hier van af wilt. Hij heeft hem pas een jaar en hij zit er nu al aan te denken om een nieuwe te kopen. Zijn oude ketel is van een onbekend merk en dit keer wilde hij voor een top merk gaan. Ik vertelde hem toen over de Remeha Tzerra en deze heb ik op de website laten zien. Hij zag toen ook dat je bij Holland Warmte 13 jaar garantie krijgt en dat ze altijd voor je klaar staan op het moment dat er iets mis is. Dit was hij niet gewend en daarom besloot hij om dit model te kopen.

remeha tzerraEen wereld van verschil!

Mijn broer heeft de ketel nu al een tijdje en hij vertelde me dat dit echt een wereld van verschil is. Hij is erg blij met zijn aankoop omdat hij nog geen problemen heeft gehad. Dit was hij niet gewend en daarom is dit een hele vooruitgang en dat allemaal dankzij mijn goede tip!cv ketel