Bij Bouw-handel.nl vindt u alles wat u nodig heeft voor uw verbouwing. In onze webshop treft u een breed assortiment met tal van bouwproducten. Dankzij dit ruime aanbod, vindt u altijd een product dat aan uw wensen voldoet en bij de stijl van uw woning past. Natuurlijk leveren wij uw bestelling altijd snel en tegen een scherpe prijs.

Ruime collectie bouwproducten

Bouw-handel.nl beschikt over een ruime collectie bouwproducten. Zo kunt u bij ons terecht voor het bestellen van deurluifels, dakramen, deurluifels, vlizotrappen, rookkanalen, polyester bakken, buizen en meterkastplaten, ladders, trappen en steigers en abri rookhokjes.

Alleen producten van topmerken

Bouw-handel.nl biedt alleen producten van topmerken, hoogwaardig materiaal en van een goede kwaliteit. Zo leveren wij dakramen van de merken Fakro, Velux en Ubbink. De deurluifels zijn gemaakt van sterk en duurzaam materiaal, zoals kunststof, aluminium en glas. Dit geldt ook voor de vlizotrappen van hout of metaal. Dankzij het sterke materiaal, weet u zeker dat u jarenlang plezier heeft van een product.

 

Bouwproducten bestellen bij Bouw-handel.nl?

Wilt u bouwproducten bestellen bij Bouw-handel.nl? Dan kunt u online aangeven wanneer u wilt dat wij uw bestelling leveren. Vervolgens doen wij ons uiterste best om uw bestelling op de gewenste datum te leveren. De datum waarop wij uw bouwproduct(en) kunnen leveren, is weer afhankelijk van de productietijd. U krijgt de definitieve leverdatum altijd per e-mail van ons door. Als u geen leverdatum vermeldt dan starten wij na de betaling met de productie van uw bestelling.