Jij hebt in je leven veel verschillende rollen. Het ene moment ben je de zakenman in pak en het volgende moment ben je de outdoor liefhebber in de wilde natuur. Hoe fijn zou het zijn als je een jas hebt die niet zo flexibel is als jij zelf bent? Een jas die je op elk moment vol vertrouwen uit de kast kunt trekken. Een exemplaar dat je altijd in stijl lekker warm en droog houdt. Of je nou op weg bent naar die belangrijke meeting of dat je een lange wandeling gepland hebt staan, jij wil op je jas kunnen vertrouwen. Gelukkig heeft het Italiaanse merk Herno dan de perfecte jas voor jou.

Kwaliteit verpakt in een stijlvol jasje

Herno is net een beetje anders dan andere merken. Vanaf de oprichting heeft bij dit Italiaanse merk functionaliteit altijd boven uiterlijk gestaan. Een jas moet allereerst bestand zijn tegen uiteenlopende weersomstandigheden. Het design moet vooral praktisch zijn. De handigheid en draagbaarheid van een jas mag niet lijden onder het uiterlijk. Dat betekent gelukkig niet dat een Herno jas heren niet stijlvol is. Juist doordat het design zo praktisch mogelijk gehouden is, past de jas bij allerlei kledingstijlen. Daarom kun je de jas net zo goed over een maatpak dragen als tijdens outdoor avonturen.

De beste jas van je leven

Door constant te innoveren blijft Herno de concurrentie steeds een stap voor. Zo werken zij nu met de hoogwaardige stof Gore-Tex Infinium. De jassen van deze stof zijn uitstekend waterdicht. Maar ook een Herno jas heren van een andere stof is zeker goed. Het merk heeft kwaliteit erg hoog in het vaandel staan en verkoopt niks dat niet aan hun eigen hoge eisen voldoet. Aan deze hoge kwaliteit hangt wel een prijskaartje, maar daarmee ben je wel verzekerd van de beste jas van je leven. Als je eenmaal een Herno jas gehad hebt, wil je nooit meer anders.