De winter. Het seizoen dat we herkennen door de rode blos op onze wangen door de ijzige kou en het niet open kunnen maken van de deur door onze bevroren handen. We zetten de verwarming hoog en trekken onze warmste kleding aan. In dit koude kikkerland zijn de mutsen en dikke winterjassen niet aan te slepen. Helaas is winterkleding soms helemaal niet warm genoeg! Een jas kopen in de herfst, denken dat hij warm genoeg is maar in de winter bevroren thuiskomen is bij de meesten een bekend probleem. Heb je geen warmere jas? Krijg je dan te horen wanneer je klappertandend over straat loopt. Nee, is je antwoord. Je dacht dat deze echt warm genoeg was. De wind komt door je jas heen en dit je neemt je opnieuw voor om volgend jaar echt een goede jas te kopen waar je een lange tijd mee voorruit kan.

De winnaar van alle winterjassen

De winkels en webshops liggen nu vol met opties voor een goede jas en het wordt ons erg moeilijk gemaakt door alle reclames en trends. Een jas waar je geheid de extreme kou mee kan trotseren is een moose knuckles jas. Deze jassen zijn in meerdere varianten te koop. De airforce winterjas is daar één van en heeft het parka-model. Dit model is niet alleen stijlvol, maar ook super praktisch. Het valt de combineren met een rok maar ook met een stoere spijkerbroek, met hakken en met sneakers. Ook met de beschikbare kleuren zijn er goede combi-setjes te maken. Legergroen en zwart kan samen met vrijwel alles!

Prijs en kwaliteit

Als je deze jas in huis hebt hoef je niet meer na te denken over hoe je jezelf zo warm mogelijk houdt. Velen zullen het proces het zoeken naar de dikste truien wel kennen. Een T-shirt met lange mouwen, een trui, een sjaal en dat allemaal in de juiste kleuren combinatie. Dat is dus niet meer nodig wanneer je de juiste jas hebt aangeschaft. Een elegante jas waar je geen vijf laagjes onder hoeft gaat een hoop getwijfel schelen. Je moet het vooral zien als een goede investering. Een jas waar je wat meer voor betaald is er een die kwalitatief ook beter zal zijn. Bij de moose knuckels jas is hier extra aandacht aan besteed waardoor je je geen zorgen meer hoeft te maken als je op de weerapp ziet dat er kou, regen en wind verwacht wordt!