Vanaf kleins af aan ben ik al een grote muziek liefhebber, elke soorten instrument en genre trekt mij aan en dat is ook nooit veranderd. Omdat ik vroeger zelf altijd al druk met muziek bezig was maar er nooit iets mee kon doen door school etc. ben ik sinds een paar weken met een grote droom begonnen. Ik heb er lang over na zitten denken om zelf ook iets met muziek te gaan doen op welke manier dan ook, daarom koos ik voor wat mij het meeste aansprak : leren gitaar spelen. leren gitaar spelen

Op zoek naar een leraar

Wanneer je wilt leren gitaar spelen zoals mij komt er veel bij kijken, zo moet je op zoek gaan naar een goed en ervaren docent in de muziekindustrie. Na heel wat muziekscholen te hebben benaderd vond ik vorige week een geschikte school. Mijn gevoel zij dat dit een goede keuze zou zijn en daarom meldde ik mij meteen aan voor een cursus. Afgelopen week ben ik begonnen met de eerste les wat een soort introductieles is om elkaar en de gitaar te leren kennen, het beviel al meteen en ik kon niet wachten te beginnen met spelen.

Een goede keuze

Sinds ik de eerste les heb gehad heb ik er een heel goed gevoel bij en weet ik zeker dat dit een zeer goede keuze is geweest voor mij. Ik kan nu al niet wachten tot volgende week wanneer we echt gaan beginnen met wat oefeningen op de gitaar. Mijn passie zal nu eindelijk in werking worden gezet!gitaarlesje