Afgelopen maand ben ik gestart met het volgen van een taalcursus, welke ik met mijn collega’s heb gevolgd. Ik merkte namelijk aan mezelf dat ik geen goede communicatie had en stoorde me er zelfs aan. Doordat ik maar al te graag een cursus wilde volgen ben ik op het internet gaan zoeken. Door te zoeken op taalcursus Dordrecht heb ik de website van Het Werkwoord mogen bekijken en dit interesseerde mij wel enorm. Het kunnen volgen van een cursus waarmee je de communicatie kan verbeteren en dit uiteindelijk ook resulteert in meer zakelijke communicatie werkt voor iedereen denk ik. Uiteraard dien je het wel zelf te doen alvorens je besluit deze cursus te volgen. Ikzelf was al laaiend enthousiast bij het zien van de mogelijkheden.hetWERKwoord_RGB_300x110px

Gemak van het internet

Nu is het wel zo dat onze werkgever er eerst goedkeuring voor moest geven voordat we überhaupt deze cursus mogen volgen. Ik werk op een kantoor waar wij zelf actief zijn in het opmaken van een zakelijke brief of iets in die trend. Al met al is het sowieso een aanrader om taalcursus Dordrecht te volgen. Hiervan weet je in ieder geval zeker dat het gaat om kwaliteit wat uitgevoerd wordt en uiteindelijk resulteert in hoogwaardige communicatie!Het-werkwoord-Taal-voor-laaggeleterden-768x512