eerste rijles

Op de ochtend dat ik mijn eerste rijles zou krijgen was ik enorm zenuwachtig. Ik kreeg geen hap door mijn keel en bleef maar op de klok kijken. Toen de rijleraar dan eindelijk met de lesauto voor de deur stond moest ik echt even diep adem halen. Gespannen ging ik achter het stuur zitten en de rijinstructeur begon me geduldig instructies te geven en allerlei dingen uit te leggen. Na een korte maar duidelijke uitleg was ik er klaar voor: ik ga voor het eerst auto rijden!

eerste rijlesAuto rijden is leuk!

Na die eerste spannende minuten kreeg ik al snel plezier in het auto rijden. Ik voelde me vogelvrij in de auto en de rijinstructeur gaf me goede aanwijzingen en tips. Hij bleef de hele rit erg geduldig, vrolijk en gaf me complimenten waardoor ik mijn zenuwen spontaan vergat. Na deze eerste rijles heb ik inmiddels meer rijlessen gehad en compleet de smaak te pakken. Er is niks meer over van mijn zenuwen en ik kan niet wachten tot ik straks mijn rijbewijs heb en in mijn eentje op pad kan!