Een rvs plaat voor onze keuken! Dat is wat ik hier bij deze firma heb besteld. Wij hebben een huis met een prachtige keuken die de vorige bewoners van ons huis hebben aangeschaft. Ik was meteen al weg van de keuken bij de eerste bezichtiging. Echter vond ik al snel toen wij in het huis woonde dat er een plaat miste achter het kookgedeelte. Hier waren wel wandtegels aan bevestigd echter vind ik dit niet handig als er spetter tussen de voegen komen tijdens het koken.

 

Ik zag dat wij te maken hebben met kwaliteit

Enfin, de rvs plaat moest het gaan worden omdat dit gewoonweg het mooiste pas bij de keuken. Daarvoor ben ik op internet opzoek gegaan en toen vond ik dit adres. Hier kon ik zien dat je platen op maat kunt maken en ook nog kunt kiezen uit verschillende soorten platen. Hiervoor heeft mijn vriend de beslissing in gemaakt omdat ik hier zelf te weinig verstand van heb. Samen hebben wij goed de maten opgemeten en deze besteld. Ik vond het best spannend en een beetje eng. Want wat nu als het niet zou passen? Gelukkig, de bestelling kwam binnen. Wat mij direct al opviel is de verpakking, deze was zeer goed ingepakt om beschadiging onderweg te voorkomen. Toen mijn vriend en mijn vader samen de plaat tegen de muur aan maakte, zag ik dat wij hier te maken hebben met kwaliteit. Erg mooi en netjes afgewerkt. En daarom een aanrader die niet mag ontbreken op mijn site.