Spotjes, is waar ik het vandaag over wil hebben. Met dit soort verlichting kun je zo’n fijne sfeer maken in een ruimte. Dat heb ik bij een kennis gezien van mijn ouders, en toen besloot ik dat ik dit ook in mijn eigen huis wilde hebben. En zo ben ik eerste eens opzoek gegaan naar een goed adres waar je dit soort verlichting kun bestellen en welk soort het meest geschikt is. En toen ik deze informatieve site, lampdirect.nl had gevonden wist ik direct dat ik goed zat.

Het maakt de keuken helemaal af

Niet alleen voor spotjes kun je hier uitstekend slagen maar ook voor alle andere soorten verlichting. Enfin, ik heb nu voor in de keuken onder de hangkasten een viertal spotverlichting en dit brengt een erg gezellige sfeer in de keuken met zich mee. Voorheen was hier alleen een plafondlamp die erg fel was. Dat is natuurlijk erg handig voor tijdens het koken maar niet als standaard verlichting. Wij kunnen vanuit de kamer direct in de keuken kijken omdat deze, half, open is. Dankzij de gezellige sfeer door de juiste verlichting is het nu een echte eyecatcher. Ik ben van mening dat je met de juiste verlichting de gehele sfeer kan bepalen. En zeker met zo’n groot verschil als bij mij thuis. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op de site om te zien wat ik bedoel.