Een lichtstraat was wat onze aanbouw helemaal zou moeten afmaken. Wij hebben al een jaar een mooie aanbouw. Deze heeft een plat dak en dus moet die mogelijkheid daar zijn dat hier ramen in kunnen. Omdat wij toen die tijd echt al ons spaargeld op hadden gemaakt aan de aanbouw hebben wij besloten om dit uit te stellen. Toen ik mij eens wat aan het oriënteren was op internet. Kwam ik al snel op deze site waar ik direct kon zien dat ik het juiste adres had gevonden.

Het maakte onze aanbouw helemaal af

En inderdaad, er was gelukkig al snel plek om op onze gewenste datum bij ons een lichtstraat te komen monteren. Wat zo prettig is, is dat er tien jaar garantie op het werk wat door deze firma is gedaan zit. Dat geeft je echt een gerust gevoel. tevens is de aantrekkelijke prijs ook nog eens een meevaller voor ons. Deze was namelijk een stuk lager dan wat wij een aantal jaar geleden in de offerte zagen staan toen wij de aanbouw lieten plaatsen. Enfin, dit adres is een echte aanrader en daarom ben ik ook op het idee gekomen dat dit bericht niet mag ontbreken. Want dit is voor ons het puntje op de ” i ” van de hele aanbouw. Meer licht en meer gezelligheid.