Als je op zoek gaat naar e-bikes, ben je bij Fast & Furious Scooters aan het juiste adres. Je kan e-bikes hier namelijk in alle soorten en maten krijgen, waardoor je altijd een type vindt dat goed bij jouw wensen past.

Handige hulpmiddelen

Een grote groep e-bike consumenten is op zoek naar een fiets die hen kan helpen te blijven fietsen, ondanks gebreken. Dit kan komen door een ziekte, handicap of simpelweg door ouderdom. Voor die mensen zijn er verschillende opties. Wanneer je enkel opzoek bent naar trapondersteuning, zal een gewone heren of dames e-bike volstaan. Echter is er voor oudere mensen die wat meer moeite hebben met opstappen de senioren e-bike. Deze is speciaal aangepast op wat een wat oudere weggebruiker nodig heeft. Daarnaast is er ook de driewieler variant, die extra stabiel is en het mogelijk maakt te blijven zitten, wanneer je stilstaat. Zo kunnen mensen die moeite hebben met op en afstappen voor een stoplicht gewoon zitten blijven.

E-bikes voor de snelheidsduivel

Niet enkel mensen die iets hebben, hebben extra ondersteuning nodig. De harde werker kan soms ook wat hulp gebruiken om snel van A naar B te komen. Voor de lange afstanden fietser is er de speed pedelec. Deze kan 20 kilometer per uur harder dan gewone e-bikes. Ook stadsmensen kunnen soms wat hulp gebruiken bij het constant draaien en afremmen, om weer op te moeten starten. Voor hen zijn er stadsfietsen die hier speciaal voor zijn gemaakt.