Logo_footlogics.nl_-e1432129572121Voor wie ook zo’n last heeft van zijn of haar voeten is het raadzaam om een Website over hielspoor en hielpijn te zoeken. Op het internet zijn er diverse bedrijven te vinden die je hierin kunnen helpen. Maar als je echt goed advies wilt hebben raad ik je aan om de website van hielspoortips.nl in de gaten te houden. De rest heeft wellicht ook goed advies maar bij hun begreep ik het meteen. Ikzelf had namelijk ook erg veel pijn in mijn voeten en het werd van kwaad tot erger. Hier zat ik niet op te wachten en ben een manier gaan zoeken om van de pijn af te komen. hielpijn-hielspoor

Helaas werkte het niet zoals ik hoopte

Ik begon te merken dat de pijn alleen maar erger werd waardoor ik genoodzaakt was om op de bank te liggen en niks meer uit te voeren. Dit heb ik in totaal een dag volgehouden, ikzelf ben niet bepaald iemand die graag stil zit. Door een Website over hielspoor en hielpijn te zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van hielspoortips.nl. Dit bedrijf wist mij direct te zeggen dat ik waarschijnlijk last had van hielspoor. Iets waar ik niet op zat te wachten maar wat helaas wel zo het geval is. Aankomende week heb ik een afspraak bij de huisarts, hopelijk valt het nog mee.