Het komt steeds vaker voor dat je een trouwvideo voorbij ziet komen op social media. Jij kan ook een prachtige film van jouw bruiloft krijgen als je een videograaf inschakelt. De videograaf is een paar uur aanwezig en filmt de belangrijke gebeurtenissen op deze bijzondere dag. Er worden daarnaast ook sfeerimpressies gemaakt. Een trouwfilm is ideaal om later gezellig samen terug te kijken of om met anderen te delen. Dit is handiger dan een trouwalbum rond laten gaan. Wat je ook voor ogen hebt, je kunt alle ideeën met de videograaf van tevoren bespreken. Het eindproduct is een trouwfilm van hoge kwaliteit, waar je nog jaren van kunt genieten.

Hoge kwaliteit trouwfilm
Door een professionele bruiloft videograaf in te huren, kun je er zeker van zijn dat jouw trouwfilm uit beeldmateriaal bestaat van hoge kwaliteit. Om de hoge kwaliteit te garanderen gebruikt de videograaf van Trouwopname Full HD high speed video camera. Er worden daarnaast diverse filmtechnieken gebruikt en er wordt ervoor gezorgd dat alle beelden super stabiel zijn. Over de montage hoeven jullie je ook niet druk over te maken. Je kunt aangeven wat je wensen zijn en er wordt ervoor gezorgd dat de film alle hoogtepunten van de dag bevat. Er zijn altijd twee feedbackmomenten voordat de video definitief wordt aangeleverd.

Mogelijkheden en duur van de trouwvideo
Wanneer je besluit om gebruik te maken van de diensten van Trouwopname.nl, is er altijd eerst een kennismakingsgesprek. Er zijn diverse mogelijkheden waar je uit kunt kiezen als je gaat trouwen. Zo kan de videograaf 8 uur of 12 uur op de bruiloft zijn. Hoe langer er gefilmd wordt, hoe langer de compilatie kan worden. Het is ook bespreekbaar om een pakket op maat te nemen. Dan wordt er in overleg besproken wat er mogelijk is. Bij elk pakket zitten de feedbackmomenten en de montage van de video bij inbegrepen.