logoBij lifestyle hoort natuurlijk kleding. Dat is dan ook precies waar ik het vandaag in mijn artikel over ga hebben. Ondanks dat de zomer al bijna voorbij is, ben ik al een tijdje op zoek naar een zomerjas. Ik wil dan ook geen standaard jas hebben, nee ik zoek een leren jas. Omdat ik het liefst naar een stad ga voor kleding, vooral ook omdat je het dan direct kunt passen, lukt het mij niet om iets moois te vinden. Blijkbaar is het vinden van dames leren jassen een moeilijke opgave. Ik kwam dus weinig tot geen mooie dingen tegen en daarom probeerde ik het via internet. Zo ben ik meerdere website af gegaan en kwam ineens terecht bij leathershopdoci.nl. Dit is een website die uitsluitend leren jassen verkoopt. Precies wat ik dus zocht! Naast vrouwen jassen hebben ze hier ook mannen leren jassen. Ik was voorheen nog niet bekend met de merken die ze daar verkopen maar de jassen zagen er erg leuk uit.

versano-leren-jas-dames-rood-336L-voor

Al snel geslaagd voor mijn zomerjas

versano-dames-leatherlook-jas-camel-LR318-voorOmdat ik normaal niet zo ben van het online shoppen ging ik eerst de reviews lezen over deze site. Gelukkig waren dit alleen maar positieve berichten dus ik kreeg er veel vertrouwen in. Nadat ik mijn zomerjas gevonden had heb ik deze toen ook gelijk besteld. Qua prijzen zijn ze stukken goedkoper als de kledingzaken in de stad. Verder heb je veel keuze en de verzending is ook nog eens gratis. Nadat ik mijn bestelling had afgerond, kreeg ik bericht dat ik mijn leren zomerjas binnen één week zou krijgen. En ja hoor, na vier werkdagen kreeg ik het pakketje binnen. Ik ben dan ook heel lovend over deze firma en zoeken jullie ook nog dames leren jassen, dan moet je echt hier zijn.