Vandaag hebben wij het over een mode onderwerp, een keer iets anders. La strada sandalen ooit van gehoord? Nee, ik eerst ook niet. Ik ga jullie vertellen hoe ik terecht ben gekomen, bij dit geweldige merk.  Mode is ook een grote hobby van mij. Waarschijnlijk is mode, bij vele vrouwen een hobby. Ik verdiep me vaak in relatief onbekende merken. Ik doe dit omdat ik het leuk vind om nieuwe merken te leren kennen. Alweer drie weken terug ging ik op vakantie naar Turkije. Natuurlijk ging ik opzoek naar leuke modieuze sandaaltjes. Zodoende kwam ik terecht op de site sandaaltjes.com. Deze is prachtig met een top assortiment. Al gauw kwam ik terecht bij la strada sandalen, en meteen was ik overtuigd. Deze sandalen vond ik prachtig en van dit merk kocht ik dan ook twee paar sandalen!

La strada sandalen zijn amazing!

De sandalen kwamen binnen enkele werkdagen al binnen. Natuurlijk trok ik de sandalen gelijk aan, want het was stikheet buiten. De sandalen lopen perfect, en zijn ook hartstikke licht. De kwaliteit is uitstekend en ook ogen de sandalen zeer modieus. De sandalen zijn te omschrijven in amazing. Amazing is het ook zeker, dat ik dit merk nog nooit had gezien, daar snapte ik maar weinig van. Het is echt een top merk! Iedereen die opzoek is naar sandalen. Raad ik echt aan om eventjes een kijkje te nemen op de bovenstaande link.