Gezelschapsspellen blijven altijd waardevol en leuk. Het zorgt ervoor dat mensen met elkaar in contact zijn en het zorgt voor plezier samen. Dit kunnen bordspellen, dobbelspellen of kaartspellen zijn. Deze spellen zorgen voor een gezellige avond thuis of op vakantie.

1. Escape Room The Game: Gewoon thuis

De eerste aanrader is Escape Room The Game. Voor deze Escape Room hoef je dus niet eens je huis uit. Het spel zorgt voor veel uitdaging. Bij dit bordspel moet je er binnen een uur voor zorgen dat je ontsnapt aan de hand van clues en puzzels. Je speelt dit in een virtuele escape room.

2. Who’s The Dude: Lekker gek doen

Dit hilarische, gekke en simpele spel is perfect voor een verjaardagsfeest, een avondje met vrienden, een zomerse avond in de tuin of op vakantie. Als je het Who’s The Dude gaat spelen moet je met de bijbehorende opblaaspop The Dude bepaalde activiteiten uitbeelden en de medespelers moeten samen bedenken wat jij uitbeeldt. Het is een leuk drankspel en feestspel.

3. Lynx: Lekker kort en spannend

Bij Lynx draait het om snelheid, motoriek en competitie. Als je houdt van een spannende wedstrijd met een tijdslimiet dan is dit zeker wat voor jou. Het speelbord bestaat uit heel veel kleine verschillende afbeeldingen en elke speler krijgt kaartjes die overeenkomen met de afbeeldingen op het speelbord.

4. Ik Hou Van Holland Verjaardagsspel: Een zenuwslopende klassieker

Tijdens het spelen van het spel krijg je een ontplofbaar cadeau in handen en deze mag doorgegeven worden bij een correct antwoord. Op een gegeven moment staat het cadeau op knappen en als je te lang duurt met het geven van het goede antwoord kan het in jouw handen ontploffen.

5. Slapstick: Legaal een mep verkopen

Bij dit spel worden dilemma’s voorgelegd waardoor jouw beoordelingsvermogen en vriendschappen op de proef worden gesteld. Als je het goede antwoord geeft voel je niets meer dan een briesje, maar als je het verkeerde antwoord geef kan je een klap verwachten. Door bordspellen, dobbelspellen en kaartspellen van Koning Bordspel kom je dus samen en creëer je een gezellige avond die ook uitdagend kan zijn.