Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen

Wanneer ik toe ben aan een dagje ontspanning dan breng ik een bezoek aan Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen. In dit ruim opgezette saunacomplex kan ik heerlijk tot rust komen en alle drukte en stress van me af laten glijden. Genieten van de verschillende sauna’s, baden en behandelingen. Heerlijk eten in het restaurant en vooral relaxen. Doordat het zo ruim is opgezet, blijft het altijd rustig. Ook op drukke dagen kun je tot rust komen. Binnen maar ook buiten in de prachtige tuin.

De uitgebreide faciliteiten van Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen

Sauna & Beauty de Thermen NijmegenSauna & Beauty de Thermen Nijmegen beschikt over verschillende sauna’s. Zo is er een infrarood cabine, een Finse balken sauna, een saunarium, een sauna met lichttherapie en een eucalyptus sauna. In de eventsauna vinden dagelijks opgietingen plaats, ook wel löily’s genoemd. Deze hebben verschillende thema’s, bijvoorbeeld met muziek maar ook met kruiden en honing. In het hele complex wordt geen badkleding gedragen. Er zijn verschillende dompelbaden om na de sauna in af te koelen.

Heerlijk tot rust komen en genieten in het ruim opgezette complex

Sauna & Beauty de Thermen NijmegenNaast de sauna’s beschikt Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen ook over verschillende baden. Zo is er een binnen- en buitenbad, zijn er bubbelbaden en kun je genieten van een Turks stoombad, een kruidenbad en een kruidentempel. Daarnaast zijn er talloze mooie plekjes waar je heerlijk tot rust kunt komen. Even een boek lezen, wat eten of een praatje maken. Binnen, maar ook buiten in de mooi aangelegde tuin.

Verschillende behandelingen

Daarnaast zijn er diverse behandelingen mogelijk. Je kunt kiezen voor ontspannende massages, rhassoulsessie, hamman behandeling of een beautybehandeling. Ook kun je gebruik maken van de zonnebank of massagestoel. Voor de behandelingen geldt dat je deze vooraf moet reserveren. Dit kan eenvoudig via de website. Je vindt hier ook meer informatie over openingstijden, route en tarieven.