bodyfit

bulleysaunaVorige week had ik een groot probleem. Zo was mijn sauna verlichting kapot. Aangezien ik wekelijks gebruik maak van mijn sauna wilde ik graag nieuwe sauna verlichting kopen. Ik ben vervolgens op internet gaan kijken voor bedrijven die deze producten leveren. Na een aantal webshops te hebben vergeleken kwam ik uit bij bodyfitwebshop. Het bedrijf heeft echt alles in huis. Zo hebben ze aquafinesse, chloorshock, sauna producten en nog veel meer. Naast het grote assortiment hebben ze ook scherpe prijzen en leveren ze producten van bekende merken. 

De webshop is perfect ingericht. Alles staat duidelijk aangegeven en elk product heeft een uitgebreide omschrijving. Je weet zo precies wat je nodig hebt. Persoonlijk vind ik dat erg fijn, omdat je dan niet telefonisch contact hoeft op te nemen. Bild 079

Producten van goede kwaliteiten

Nadat ik mijn bestelling had gedaan krijg ik netjes via de mail een factuur. In totaal duurde het maar 2 dagen voordat ik mijn bestelling binnen had. Het is daarom ook echt een aanrader om hier jouw producten te bestellen. Ze hebben alles wat je als klant zijnde wenst. Denk maar aan een goede service, scherpe prijzen en ze leveren kwaliteit, dus wat wil je nog meer? Indien ik producten nodig heb voor mijn sauna kom ik zeker terug. De service was perfect en daar ben ik het bedrijf zeer dankbaar voor! Echt een aanrader om hier producten te bestellen!