Veel vrouwen vinden het hartstikke leuk om een stijlvolle jurk te dragen, maar hij moet wel comfortabel zitten. Bij Je m’Appelle hebben ze daar een oplossing voor gevonden. Daar hebben ze namelijk een super prettig zittende travelstof ontworpen, waar ze een collectie prachtige jurken van hebben gemaakt. Deze jurken zitten ontzettend lekker, want de stof heeft een beetje stretch, en ze ademen bovendien goed. Niet voor niets is zo’n travelstof jurk zo fijn om in te reizen of om de hele dag in de auto (of op kantoor) te zitten, want hij zit super lekker. Een travelstof jurk van dit merk is echt een uitkomst voor vrouwen die er wel graag stijlvol uitzien, maar absoluut niet willen inleveren op comfort.

Een zwarte jurk van travelstof

Als je aan een vrouw vraagt in welke kleur jurk elke vrouw in de kast zou moeten hebben hangen dan antwoordt ze gegarandeerd zwart. Daarom hebben ze bij bovenstaand merk ook een zwarte jurk van travelstof gemaakt. Sterker nog, ze hebben meerdere exemplaren. Het is namelijk inderdaad zo dat eigenlijk elke vrouw een zogeheten ‘little black dress’ in de kast zou moeten hebben liggen. Met deze exemplaren zie je er super stijlvol uit, en voel je je tegelijkertijd heel comfortabel. Met zo’n zwarte jurk van travelstof kun je als je wilt de hele dag op pad, maar met een stel hakken eronder steel je ook de show op een feestje. Wat wil je nog meer?

Goede basics van travelstof

Naast zo’n zwarte jurk van travelstof verkopen ze bij dit merk nog veel meer fijne basics van deze super lekker zittende stof. En dat is goed nieuws, want veel vrouwen geven de voorkeur aan een fijne pasvorm en zachte, ademende stof. Ze willen er heus sexy en stijlvol uitzien, maar veel stoffen van trendy merken zitten helemaal niet lekker. Deze speciale travelstof is speciaal ontwikkeld om de hele dag te dragen en intensief in te bewegen. De stof ademt, waardoor je het niet te warm krijgt, en jeukt niet aan de huid. Door het beetje stretch wat erin zit passen de items bovendien bijna iedereen, hoewel je natuurlijk wel goed moet opletten dat je de juiste maat bestelt.

Stijlvolle items die lekker zitten

Dit merk met kleding voor de vrouw heeft zich gespecialiseerd in het stijlvolle items die tegelijkertijd lekker zitten, zoals zo’n travelstof jurk. In hun webshop vindt je een groot aanbod jurken, rokken, broeken en zelfs blouses, die allemaal volgens dit principe gemaakt zijn. Zo heb je nooit meer een excuus om mooi voor de dag te komen.