Zwembad-afdekken1-300x300Sinds een tijdje zijn wij in het rijke bezit van ons eigen zwembad. Helaas merken we nu al dat het water niet bepaald schoon is. Aangezien we geen zin hebben om dit wekelijks te  moeten vervangen zijn we op zoek gegaan naar een zwembad overkapping. Natuurlijk wilde we er wel  voor zorgen dat het zou passen met de rest van de tuin, onze tuin is recent gerenoveerd en om dan met een overkapping te komen die er niet uit ziet….images

Doordat ik op het internet ben gaan zoeken naar een overkapping ben ik terecht gekomen op de website van Bodyfit. Hier werd mij in ieder geval goed duidelijk dat er wel degelijk mooie overkappingen te vinden is. Echter moest ik wel naar de showroom toe wil ik het met mijn eigen ogen bekijken. Tijdens mijn bezoek aan deze showroom merkte ik dat de prijzen bij hun een stuk aantrekkelijker is als dat ik elders gezien heb. Samen met mijn partner hebben we dan ook besloten dat we bij hun een overkapping bestellen. Deze wordt trouwens geheel op maat gemaakt zodat wij ons in ieder geval geen zorgen hoeven te maken. Uiteindelijk genieten wij van onze nieuwe zwembad overkapping welke wij bij Bodyfit hebben besteld! Hoogwaardig kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs!images (1)