Veel familie en vrienden vinden me een moderne oma. Zelf heb ik dat niet eens zo door. Ik wil gewoon meedoen met de tijd. En bij deze moderne tijd, daar hoort nu eenmaal ook een mobieltje bij. Ik stuur mijn kleinkinderen vaak berichten en bel veel met vrienden en familie. Ik kreeg wel door dat de mobieltjes die nu op de markt komen te klein voor mij werden. Het kostte me steeds meer tijd om foutloos een berichtje in te typen. Ook belde ik de verkeerde mensen op en drukte ik tijdens telefoongesprekken op de verkeerde knoppen. Kijk, dan wordt het tijd om in te grijpen. En dat deed ik door hier een speciale mobiele telefoon voor ouderen te bestellen. Grote knoppen en makkelijk in het gebruik. En hij werkt fantastisch!

Nog jaren mee

Met deze telefoon kan ik weer jaren voort. Heerlijk berichten versturen naar mijn kleinkinderen en bellen wie ik maar wil. Want ik ben een moderne oma en dat wil ik graag zo houden. Deze website is trouwens erg overzichtelijk hier. De levering is betrouwbaar en de service is prima. Klasse hoe jullie omgaan met jullie klanten. Dat zie je helaas niet overal meer. Maar hier wel! Groot compliment voor jullie.