iPhone 7 backcover

Ben jij op zoek naar een iPhone 7 backcover? Dan heb ik een hele goede tip! Onlangs heb ik namelijk zelf een mooi hoesje besteld in de webshop van iphonehoesjes.nl. Mijn telefoon is nu optimaal beschermd tegen schade en ziet er ook nog eens leuk uit. 

iPhone 7 backcoveriPhone 7 backcover in allerlei stijlen

Op de website vind je onder andere hardcase hoesjes. Dit zijn erg dunne hoesjes die je scherm mooi strak omsluiten. Ze zijn mat afgewerkt en verkrijgbaar in diverse kleuren zoals blauw, goud, grijs, rood en transparant.

Ga je liever voor een leuke print? Ook dan zul je zeker iets moois vinden in deze webshop, bijvoorbeeld een krokodillen print, houtprint en nog veel meer. Het voordeel van een iPhone 7 backcover is dat de achterkant van je telefoon compleet beschermd is maar je nog wel gemakkelijk alle knoppen en de camera kunt gebruiken. Het nadeel is dat de voorkant van je scherm nog onbeschermd is. Laat jij je telefoon nog wel eens vallen? Dan is het verstandig om ook een screenprotector te bestellen. Ook deze vind je in de webshop van iphonehoesjes.nl. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een bookcase met een magnetische sluiting.

iPhone 7 backcoverOok de leukste accessoires shop je hier

Niet alleen voor screenprotectors en iPhone 7 backcovers kun je hier terecht. Ook koop je hier adapters en opladers die passen bij je telefoon, bijvoorbeeld in een leuke kleur. En natuurlijk ook oordopjes, speakers en autoladers. Niet alleen voor de iPhone 7, maar voor alle modellen van iPhone. Dus ook als je een wat ouder model hebt kun je hier slagen. Echt een aanrader dus.

Het voordeel is dat deze webshop snel levert en je je nieuwe telefoon dus snel een goede bescherming kunt geven voordat je schade kunt aanrichten. Ook hanteren ze een goede prijs-kwaliteitverhouding. De hoesjes en bijbehorende accessoires gaan jarenlang mee!