Bij Greenwatch kun je terecht voor houten horloges met milieuvriendelijke eigenschappen. De trend van houten horloges is overgewaaid vanuit Amerika en heeft er tot geleid dat er vele varianten op de markt zijn. Maar wat maakt onze horloges toch zo bijzonder? Wij houden rekening met de natuur zoals geen ander dat doet. Ons productieproces is ten eerste milieuvriendelijk. Ten tweede planten wij een boom terug in de natuur voor elk verkocht horloge. Dit maakt onze impact op het milieu vele malen kleiner dan van andere partijen. Hierdoor kun je verantwoord houten horloges kopen bij ons en kan je een bijzonder verhaal vertellen wanneer je een van onze houten horloges cadeau doet!

Uniek

Onze collectie bestaat uit houten horloges met een vlot en trendy design. Wij gebruiken onder andere bamboe en eikenhout in onze horloges, wat elk horloge uniek maakt. Dit komt doordat elk stukje hout zijn eigen nerven en kleur heeft. Ook al zijn de verschillen soms klein, toch is geen enkel van de houten horloges hetzelfde. Dankzij het hout is het gewicht is overigens zo licht, dat je bijna niet voelt dat je hem draagt. Dus geen log metaal ding aan je arm, maar een vederlicht stukje kwaliteit dat rust en luxe uitstraalt. Tevens kunnen wij het horloge voor je graveren met bijvoorbeeld een mooie spreuk.

Hoge kwaliteit

Voor Greenwatch is het naast duurzaamheid ook belangrijk dat onze houten horloges van hoge kwaliteit zijn. Ze mogen niet snel slijten zodat je er jarenlang plezier van kan hebben. Tevens is het belangrijk dat ze spatwaterdicht zijn, zodat je hem bijvoorbeeld niet af hoeft te doen tijdens het afwassen. Om deze hoge kwaliteit te garanderen zetten we de horloges zelf in elkaar. Dus geen machinaal massaproductie proces, maar het zijn vakmanschap en aandacht waarmee we onze horloges maken.