Bij UitvaartUniq.nl vindt u een prachtige collectie assieraden, altijd van topkwaliteit & eerlijk geprijsd. Wij begrijpen uw behoefte aan een tastbare herinnering die zowel bij u, als bij uw overleden dierbare, past en bij de relatie tussen jullie beide. Binnen deze hoedanigheid wordt vaak gekozen voor een passende symboliek. In een reeks blogartikelen vertellen onze medewerkers u iedere week meer over een specifiek populair symbool binnen onze collectie assieraden. Dit maal gaan we dieper in op het klavertje 4; Een symbool voor geluk, hoop, liefde, maar ook met een duidelijke link naar het Christendom. Wilt u meer weten, neem dan een kijkje op onze website. Assieraden voor Eerlijke prijzen bij UitvaartUniq.nl.

Uitvaart

Assieraden in de vorm van – versierd met – het klavertje 4

Om de symboliek van het klavertje 4 toe te lichten, moeten we natuurlijk beginnen met het klavertje 3. Het klavertje 3, oftewel de driebladige klaver is een oud symbool binnen het Christendom en staat hierbij voor de heilige drie-eenheid, de Vader, de Zoon en de heilige Geest. Het klavertje 4 is een zeldzame mutatie van de driebladige klaver en het vinden van een klavertjevier (met een kans tussen de 0,1 en 0,01%) zou geluk brengen.

Maar dat is niet alles. Het klavertje 4 lijkt qua vorm ook op het kruis (Christendom) en de klavers lijken losstaand van elkaar ook op een hart, waarbij de link met de liefde snel gelegd is. Ook wordt bij een klavertje 4 aan ieder klaverblad een thema toegekend, dit zijn Hoop, Vertrouwen, Liefde en Geluk. Een prachtig symbool met verschillende betekenissen dus voor een liefdevolle & dierbare herinnering aan uw overleden dierbare. Bij UitvaartUniq.nl vindt u een prachtige collectie assieraden, waarbij vooral de ashangers in de vorm van een klavertje 4 erg populair zijn. Het klavertje 4 van RVS is bijvoorbeeld in 4 kleuren verkrijgbaar (zilver, goud, goud-zilver en zilver-zwart).

Bij UitvaartUniq.nl vindt u een prachtige en zorgvuldig samengestelde collectie assieraden met ashangers, asringen, as armbanden, asbedels en vingerafdruk sieraden. Waar u ook voor kiest, topkwaliteit, een hoogwaardige afwerking, een snelle levering en een Eerlijke prijs staan altijd centraal. Wij hopen u te kunnen helpen met het vinden van een passende herinnering.