logoNormaal gesproken schrijf ik hier niet over maar ik wil het er voor deze ene keer toch even over hebben. Hij is namelijk begonnen met de Code 95 cursus van verkeersschool Wesseldijk uit Elst. Sinds dat hij daar begonnen is met de opleiding merkte ik goed aan hem dat hij het ook erg goed begrijpt vergeleken met andere rijscholen. De manier waarop het hem geleerd wordt is zo slim dat ikzelf ook zit te twijfelen om mee te doen aan deze cursus. Echter het verschil is dat hij het volledig vergoed krijgt door zijn werkgever en ik niet!

call_back

Ikzelf leerde thuis van mijn vriend.

Bij zijn thuiskomst hield hij mij op de hoogte hoe dat zijn Code 95 cursus van die avond verloopt. Ik moet zeggen dat de manier waarop mijn vriend het mij verteld net zo klinkt als dat de leraar het uitlegt, althans dat denk ik. Mijn vriend weet alles zo goed te vertellen dat het net zo lijkt alsof hij de leraar is. Dit is voor mij een bevestiging dat verkeersschool Wesseldijk het zo goed verteld dat iedereen het ook goed begrijpt. Ik raad dan ook echt aan voor iedere chauffeur die de weg op gaat of is om eens een kijkje te nemen op de website van verkeersschool Wesseldijk!

bg