Bakfiets elektrisch

Over het algemeen ziet een elektrische fiets er niet heel modern uit, omdat de accu ook een plaats moet hebben is het geen flitsende fiets. Maar een bakfiets elektrisch van Dolly ziet er wel modern uit en is toch ook elektrisch. Het frame van de fiets is zo ontworpen dat je een zeer trendy model hebt, de bak is vervaardigd van dubbelwandig kunststof. Extra brede randen die afgerond zijn verhogen het comfort voor de kinderen tijdens een ritje op de bakfiets. 

Als je de bakfiets elektrisch ziet rijden zou je niet denken dat je hier te maken met een bakfiets die elektrisch is. Moderne lijnen en een bakfiets welke zeer eenvoudig te bedienen is. Dit komt door het brede stuur en de extra ruimte tussen het zadel en het stuur. Maar ook de wendbaarheid en het gewicht van de bakfiets helpen mee dat iedereen erop kan rijden. Wil je tijdens het rijden nog meer comfort en luxe dan zijn er verschillende accessoires verkrijgbaar. Hierbij kun je dan denken aan een afdekhoes voor de bak bijvoorbeeld.

Goede trapondersteuning

Bakfiets elektrisch

 

Een bakfiets elektrisch is zonder goede ondersteuning geen elektrische bakfiets, Dolly heeft er alles aangedaan om tot een kwalitatief goede bakfiets te komen. Met speels gemak rijd je zowel door de stad heen als een tour op landelijke wegen. Heb je geen zin om je eigen in te spannen dan gebruik je de trapondersteuning, zelfs bij wind tegen merk je niets en kom je lekker vooruit. Geniet ieder moment van de dag van de bakfiets, of dit nu met de kinderen is of zomaar een leuke fietstocht in de omgeving.