relatietherapeut Rotterdam

relatietherapeut RotterdamMijn ouders zijn al heel lang samen. Ze zijn al meer dan veertig jaar met elkaar getrouwd. Helaas hadden hun een hele lange tijd vele ruzies. Mijn moeder en vader vonden dit natuurlijk super vervelend. Elke dag werd het erger, maar waar het aan lag dat wist niemand. Zodoende ging mijn moeder de oplossing zoeken voor dit probleem. Mijn moeder werd gek van alle ruzies en er moest verandering gaan komen.Via het internet kwam mijn moeder terecht op de website van relatietherapeut Rotterdam. In relatie therapie gaan vond mijn moeder een goed idee. Mijn vader vond dit echter een minder goed idee. Na een goed overleg kon mijn moeder, toch nog mijn vader overhalen. Zodoende is mijn moeder contact op gaan nemen met relatietherapeut Rotterdam!relatie

Tijdens de sessies werden wonderen verricht!

De sessies verliepen stukken beter dan verwacht. Mijn moeder vertelde dat de sessies enorm zwaar waren, maar de sessies hielpen fantastisch. Dankzij de sessies kwamen mijn moeder en vader weer op een lijn te zitten. De therapie heeft de relatie van mijn moeder en vader, weer omhoog geholpen. Mijn ouders zitten weer op een lijn, en daar is iedereen hartstikke blij mee. Samen zijn ze weer gelukkig. Tijdens de sessies hebben ze beide ingezien, hoeveel ze eigenlijk van elkaar houden. Heb jij relatie problemen? Neem dan echt een kijkje op de bovenstaande web link!Therapeut