letselschade advocaat

Een letselschade advocaat schakel je in nadat je letsel hebt overgehouden aan een ongeval, bijvoorbeeld op je werk, of door een verkeerd uitgevoerde operatie. In zo’n situatie heb je allerlei rechten, en je moet vooral niet overhaast met dingen akkoord gaan. Zoals bijvoorbeeld een lage schadevergoeding. Laat ik je mijn persoonlijke verhaal vertellen. Ik heb, nu ongeveer een jaar of 5 geleden, een ernstig bedrijfsongeval meegemaakt. Ik werkte in een magazijn van een groot bedrijf in Nederland, en er viel een stapel dozen uit het rek van de tweede verdieping van de stellage in het magazijn op mijn nek.

letselschade advocaat

Niet alle bedrijven gaan netjes om met ongevallen

Ik heb uiteindelijk vrij snel een letselschade advocaat ingeschakeld, omdat mijn bedrijf me allemaal dingen wilde laten tekenen, en het leek alsof ze vooral bezig waren met hun belang, en helemaal niet met wat goed was voor mij. Nu ben ik natuurlijk niet van gisteren, en weet ik dat ik rechten heb, en dus niet zomaar 1,2,3 iets ga tekenen, maar ik werd best wel behoorlijk onder druk gezet. Ik vond dat heel kwalijk. Daarom heeft een advocaat mij geholpen bij het krijgen van de juiste som. Daardoor leef ik nu comfortabel, ondanks dat ik niet meer alles kan.

Advies vragen kan altijd

Advies vragen aan een letselschade advocaat kan nooit kwaad. Misschien heb je een zaak, misschien niet. Veel mensen vinden het moeilijk om advies en hulp te vragen, maar in dit geval heb je het gewoon nodig. Kijk op de website voor de opties.