Mij is weer zoiets stoms overkomen en daar ben ik helemaal niet blij mee. Daarbij is het wel iets heel erg stoms, maar heb ik het echt niet gedaan. het is namelijk zo. Ik was onderweg naar vrienden van mijn in de auto en ik was dus bezig met het rijden naar mijn vrienden met een navigatie. Mijn navigatie is mijn mobiel en die ligt in een standaard. Dat is dan ook helemaal goed. Ik kon het alleen door een bocht ineens niet meer goed zien en toen verschoof ik dat standaard even wat meer naar mij toe. Voor ik het wist stond er stop politie voor mijn auto en moest ik dus stoppen. Ik begreep helemaal niet wat er aan de hand was en dat vond ik zo gek. Ik was enorm geschrokken en wist echt niet wat ik had gedaan. Hij vertelde mij dat ik volgens hem op mijn mobiel had gezeten en dus een boete voor het gebruik van mijn telefoon in de auto zou krijgen. Ik was het er echt niet mee eens dus vertelde wat het geval was. Hij geloofde mij niet en bleef maar in zijn eigen verhaal geloven en ik ben het er dus ook gewoon niet mee eens. Ik wil dus heel graag bewijzen dat dit niet is gebeurd en wil er ook wat tegen doen. Ik wil dus heel graag wat tegen de boete voor het gebruik van mijn telefoon in de auto doen omdat ik het er dus echt niet mee eens ben. Ik ben dus op zoek naar een site die mij daarmee zou kunnen helpen om ervoor te zorgen dat dit niet nog een keer gebeurd en deze boete niet echt betaald hoeft te worden omdat het gewoon niet het geval is. Ik ben toen uiteindelijk gekomen op de site gersterechtshulp.nl en dat is wel echt een hele fijne site waar heel veel goede informatie is te vinden. Ik ben in gesprek gegaan en er zijn wel wat plannen gemaakt om te bewijzen dat dit niet het geval is. Ik had namelijk best wel wat sterke punten en nou is het dus ook gewoon gelukt. Ik ben er heel erg blij mee dat de boete voor het gebruik van mijn telefoon in de auto niet geldig is verklaard en ik vind dat geweldig. Dat is allemaal dankzij deze site en dat is geweldig. Ik raad het u daarom zeker aan om ook naar deze site te gaan voor informatie over een boete voor het gebruik van mijn telefoon in de auto.

Ik heb informatie over boete voor het gebruik van mijn telefoon in de auto

Ik heb via deze site informatie over boete voor het gebruik van mijn telefoon in de auto en dat is heel erg fijn met deze site.

Wilt u ook rechtshulp?

Mocht u ook rechtshulp willen, dan kunt u:

  • Even naar eersterechtshulp.nl surfen
  • Kijken of dit het is
  • Kijken of u ook informatie wil over een boete voor het gebruik van mijn telefoon in de auto

Gaat u dus zeker naar deze site voor informatie over een boete voor het gebruik van mijn telefoon in de auto.