In tijdschriften, films en op social media lopen bekende mensen er altijd heel fashionable bij. Met een gelikte outfit en altijd op hun best. Maar zelf is het best lastig om er altijd fashionable uit te zien. Want wat is nu hip? En wat als iets wel hip is maar niet comfortabel? Want naast dat je er geweldig uit wil zien, wil je ook wel een beetje kunnen bewegen en het niet te warm of koud hebben. Gelukkig heb ik op dit gebied voor jullie een aantal tips. Ik heb een aantal tips hoe je er fashionable uit kan zien, maar het ook nog leuk, comfortabel en makkelijk kunt houden. Lees hieronder de tips!

Tip 1: nette items

Allereerst kan je heel makkelijk fashionable maar comfortabel zijn door nette items uit te kiezen van mooie kwaliteit. Door de netheid van de items zal je gelijk een meer verzorgde en luxere look creëren. En daarnaast zal je door de kwaliteit van de materialen van de items ook nog steeds comfortabel zijn! Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de schoenen van het Amsterdamse merk Mason Garments. Dit merk heeft schoenen zowel voor vrouwen als voor mannen, namelijk Mason Garments dames en Mason Garments heren. De schoenen bestaan enkel uit de mooiste materialen, zoals kalfsleer. En dit is veel comfortabeler dan nepleer doordat het mooi naar je voeten vormt, ietsje uitloopt en minder zweet dan nepleer. En tot slot gaat het ook veel langer mee! Win-win-win dus :).

Tip 2: verzorgd uiterlijk 

Een tweede tip zorgt ook heel gemakkelijk dat je er gelikt uitziet. Dit is namelijk om te zorgen dat je er in ieder geval, ook al loop je in je joggingbroek, verzorgd uitziet. Als je gewoon zorgt dat je de ‘simpele’ verzorging doet zoals haren kammen, nagels lakken, mascara op en zorgen dat je kleding gestreken is, dan heb je al gelijk een streepje voor op de rest van de mensen in joggingbroek. Op die manier kunnen mensen zelfs nog denken dat je een joggingbroek trend wil nadoen en vinden ze je misschien wel hip! Oja, en dit soort dingen kan je prima zelf doen om geld te besparen. Daarvoor hoef je echt niet elke dag naar de kapper of schoonheidssalon. 

Tip 3: hippe events

Tot slot heb ik nog een hele leuke tip voor jullie. Om up to date te blijven van nieuwe trends, kan je namelijk hele leuke evenementen bijwonen. Ik ben altijd gek op dit soort evenementen, omdat het hetzelfde aanvoelt als een dagje uit! Ze hebben vaak goodies en hapjes/drankjes, en als je met een goede vriend of vriendin gaat is het nog gezellig ook. Zo kan je samen trends spotten en inspiratie opdoen, zonder saai te Googlen of tijdschriften door te spitten.