Einde van dit jaar treden mijn vriend en ik in het huwelijksbootje. Door aansluitend een goed feest te geven zijn we nu al druk aan het zoeken naar drank en hapjes wat we dan kunnen schenken. Hoge kosten zitten we niet op te wachten waardoor we op het internet zijn gaan zoeken. Onze hapjes hadden we al vrij snel gevonden, nu nog aanbiedingen wijn zien te vinden en dan zijn we compleet. Dit hoopte ik dan ook graag via het internet te vinden, stad en land afgaan hoeft van mij niet.

24-7-transparant-30boubkbcym3ulfesvzwu8

Uiteindelijk ben ik tijdens het zoeken terecht gekomen op de website van 247wijnshop.nl. Hier kan je gewoon wijn bestellen zonder dat je er de deur voor uit moet! Hoe gaaf is dat, natuurlijk in overleg met mijn aanstaande heb ik ervoor gekozen om vast een flesje te bestellen. Zo konden we zien hoe snel de bezorging is. Dit flesje wijn heb ik gistermiddag besteld en zojuist stond er al een bezorger aan de deur met onze bestelling! Door dit flesje gelijk open te trekken en te proeven mag ik ook echt zeggen dat deze aanbiedingen wijn erg goed van smaak is. Ik hoef me voorlopig dan ook geen zorgen meer te maken dat wij geen lekkere wijntje kunnen krijgen voor het feest.

striga_nerodavola-1100x1100-200x200