Kryolan is een merk dat al meer dan 70 jaar make-up ontwikkelt voor de film-, theater-, en televisie-industrie. Kryolan is één van ’s werelds eerste professionele make-up merken en is nog altijd dé favoriet voor veel make-upartiesten vandaag. Dankzij het uitgebreide assortiment en hoogwaardige kwaliteit blijft het merk aan de top. Kryolan is nu ook voor jou verkrijgbaar bij Beautyfashionshop en zodat je het merk snel uit kan gaan proberen.

Vanaf het hoofdkantoor in Berlijn wordt al meer dan 60 jaar de beste professionele make-up ontwikkeld. Kryolan heeft maar liefst 750 intense kleuren weten te ontwikkelen en deze toe te passen op meer dan 16.000 producten, die in meer dan 80 landen worden verkocht. Nog steeds worden nieuwe producten ontwikkeld met behulp van chemici en dermatologen. Kyrolan onderscheidt zich van andere make-upmerken door te kijken naar wat de behoeftes zijn van professionele make-upartiesten. Iedere sector heeft zo haar eigen verwachtingen. Voor theater moet make-up slijtvast zijn, voor modellen moet make-up niet smelten bij de warme lampen en voor filmsterren moet het zo natuurlijk mogelijk lijken. Kryolan weet alleen formules te ontwikkelen die kunnen presteren onder zulke omstandigheden.

Ieder product wordt getest op het podium, met een camera en zelfs met HD-verlichting en op een filmset. De producten worden allemaal duurzaam ontwikkeld en zijn erg comfortabel in gebruik. De kleuren die Kryolan gebruikt in haar producten zijn intens van kleur en goed gepigmenteerd waardoor de mooiste looks gecreëerd kunnen worden.

Door samen te werken met dermatologen en door verschillende klinische tests uit te voeren op de producten, kan een uitstekende huidcompatibiliteit gegarandeerd worden. Kryolan voldoet altijd aan uitstekende kwaliteitsnormen en wil dit ook behouden in de toekomst. Het merk heeft altijd geweigerd haar producten te testen op dieren en zorgt dat de natuur niet aangetast wordt wanneer grondstoffen worden gewonnen.

De producten van Kryolan zijn natuurlijk niet alleen bedoeld voor de film-, theater-, en televisie-industrie. Ook thuis kan je geweldige looks maken met de langhoudende make-up van het professionele merk. Je shopt Kryolan producten natuurlijk bij Beautyfashionshop. Hier vind je de make-up altijd voor een lage prijs en zijn er regelmatig leuke aanbiedingen. Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste producten en de beste items. Op onze Facebookpagina kan je iedere maand meedoen aan de leukste winacties én hier blijf je ook altijd op de hoogte van de nieuwste producten en merken die onze webshop te bieden heeft.