Milestone Relics biedt sportieve en stoere kleding aan voor de heren. De collectie is uitgebreid en je kunt kiezen uit verschillende modellen shirts en broeken. Zo zijn er stoere sweatshirts met en zonder capuchon en joggingbroeken. Voor de warme dagen kun je kiezen uit de lekkerzittende shorts en t-shirts. Maar ook voor de wintermaanden staat Milestone Relics klaar voor de klanten. Dan kun je een uitgebreide keuzen maken uit de sweatshirts. Kies ook uit de stoere petten collectie. Als je niet tevreden bent met een product of de maat is niet goed dan kun je het altijd retouneren met de originele labels eraan. De kleding van Milestone Relics kun je vinden op https://www.forza.nl/heren/milestone-relics/.

T-shirts

Voor gewone t-shirts kun je ook terecht bij Milestone Relics Voor de sportliefhebbers is er de Miami track tee. Deze komt in de kleuren grijs, zwart en blue glow. Zoek je gewoon een shirt die iets wat meer casual is? Dan kun je kiezen uit de verschillende signature t-shirts of t-shirts met een print erop.

Shorts

Hou je van sporten of ben je gewoon opzoek naar een leuke en sportieve short? Milestone Relics biedt sportieve en stoere shorts aan. De Miami track short komt in twee verschillende kleuren. Er is de blue glow track short en de black track short. Aan de zijkanten van de broek heb je een gele of witte kleur die de broek opvallende maken. Verder heeft het elastieke banden waardoor je hem strakker kan trekken en beschikt het over broekzakken. Daarin kun je je spullen als je telefoon of portemonnee kwijt.