Lees hier over de kleine citrusboom van Tropic trees. Op de site zie je een assortiment boompjes met verschillende prijzen, en bij ieder boompje staat de nodige informatie. Onderaan de internetpagina staat algemene informatie over de kleine citrusboom. De citrusboom is leuk, er komen bloesems in en er komen mooie vruchten aan. Een citrusboom brengt daardoor leven en variatie in de tuin. Bij de informatie staat ook of dat het boompje winterhard is, of er maatregelen getroffen moeten worden tijdens extreme kou. Het is belangrijk dat je lang van je boom kan genieten. Tropic trees heeft meer dan citrus te koop staan.

Er kunnen zoveel exotische boompjes in de tuin

Naast de kleine citrusboom heeft Tropic trees de vijg en olijf in het assortiment. Dat zijn ook unieke boompjes voor in de tuin. De vijg geeft een heerlijke geur af, de stam van de olijfboom wordt door de jaren heen steeds mooier. Daarbij verliest een olijfboom in het najaar geen blad, het hele jaar door kun je genieten van die kleine olijfgroene blaadjes aan de boom. Een palmboom blijft ook het hele jaar door groen. Tropic trees heeft een heel scala aan palmbomen. Er is in ieder geval genoeg te kiezen, bomen die groen blijven, vrucht dragen, bloesems krijgen, echt voor ieder wat wils.

Naast boompjes voor de tuin, kamerplanten en struiken

Je kunt bij Tropic trees een kleine citrusboom kopen, maar ook een druivenstruik. Een druivenstruik kan wat makkelijker in onderhoud zijn dan voornoemde boompjes, de druif hoeft in feite alleen op de goede plek te staan. Tropic trees heeft ook kamerplanten in het assortiment. Als je de internetsite bekijkt, bovenaan kun je selecteren, en rechts staat binnen planten. Daar zie je de meest uniek exemplaren tegen een lage prijs. Naast binnen planten staat overige. Dat is ook de moeite waard om te bekijken. Misschien een agave in een pot voor op het balkon? Zo heeft Tropic trees voor ieder wat wils.