logo

jassen-bedrukken-snelHet team waarmee ik samen naar wedstrijden ga had weer genoeg geld bij elkaar gespaard met wedstrijden. Wij doen vaak verschillende dingen met het geld, maar deze keer wilden wij er kleding van halen. Omdat het wat kouder is buiten wilden wij jassen bedrukken met ons logo er op.

Online gevonden

Bij ons in de buurt zit een drukkerij die ook kleding bedrukt. Toen wij hier langs gingen voor een offerte merkten wij al snel dat het te duur ging worden. Eigenlijk wist ik zeker dat dit veel goedkoper kon en daarom ben ik op zoek gegaan naar “jassen bedrukken” via het internet. Al snel kwam ik terecht op de website van Maxilia.

jassen-bedrukken-goedkoopDe prijzen op de website zagen er goed uit. Er was heel veel keuze aan jassen en daarom heb ik een aantal foto’s van jassen naar mijn teamgenoten gestuurd. Samen met mijn team ben ik tot een aantal mooie jassen gekomen. Uiteindelijk hebben wij een jas uitgekozen waarop wij het logo van het team willen laten zetten.

Via de website hebben wij eerst een proefbestelling gedaan om te kijken of wij de kwaliteit wel goed genoeg vonden voor de prijs. Toen de bestelling binnenkwam waren wij allemaal tevreden over de prijs van de jassen en daarom hebben wij gelijk de rest van de jassen bijbesteld.

Alle jassen zijn in de goede maat geleverd. De opdruk ziet er ook nog eens heel erg goed uit. Omdat het zo goed beviel zijn wij aan het sparen voor nieuwe tassen die bedrukt kunnen worden!