Voor mijn studio was ik op zoek naar een kleine keuken en deze heb ik gevonden bij Perfecthomeshop. Ik ben er echt enorm blij mee, want de keuken is ondanks het compacte design heel handig in gebruik. De keuken bevat alles wat ik nodig heb en de kwaliteit is erg goed.

Alles binnen handbereik

Kleine keuken

Mijn studio is niet zo groot, dus een kleine keuken was eigenlijk echt een vereiste vanwege ruimtegebrek. In het begin baalde ik hier wel een beetje van, want ik houd enorm van koken. Gelukkig heb ik bij Perfecthomeshop een slimme oplossing gevonden en heb ik nu een klein keukenblok dat erg praktisch in gebruik is. Het keukentje is multifunctioneel en ik heb alles in handbereik! Zo heb ik de keukenkastjes ingedeeld met al mijn keukenspullen en is er meer dan genoeg ruimte voor mijn voedselvoorraad, servies, potten en pannen. Daarnaast is het werkblad ook van hele mooie Duitse kwaliteit en kan ik hier perfect al mijn maaltijden op voorbereiden. Verder is de metalen spoelbak (die ik gratis erbij kreeg!) ook erg handig in gebruik en makkelijk schoon te houden.

Past mooi in mijn studio

Ik ben erg tevreden met deze keuken omdat hij ook nog eens mooi in mijn studio past. De keuken heeft een tijdloos design, dus ik denk dat hij sowieso in heel veel verschillende appartementen mooi zou staan. Deze keuken biedt een goede oplossing voor mensen die klein wonen, maar wel een keuken met goede functionaliteiten nodig hebben. Ben jij ook nog op zoek naar een mooie, maar wel functionele kleine keuken voor in je appartement of studio? Neem dan snel een kijkje bij Perfecthomeshop!