Meubelmaker

Door voor maatwerk meubels in huis te kiezen, kun je ruimtes optimaal benutten! Denk bijvoorbeeld aan de ruimte onder een schuine wand. Deze ruimte blijkt doorgaans lastig in te vullen zijn met een kast uit woonwinkels. De hellingsgraad van deze wand moet immers precies overeenkomen met de hellingsgraad van de bovenzijde van een kast. Reden genoeg om op maat gemaakte meubels in zo’n geval te overwegen. In het bijzonder wanneer je de kast in een slaapkamer of op zolder wilt gebruiken. Bij slaapkamers geeft loze ruimtes de kamer een rommelige en ongezellige look. In het geval van een zolderruimte wil je de beschikbare ruimte optimaal gebruiken. Lees snel verder welke mogelijkheden je nog meer hebt bij maatwerk meubels.

Maatwerk meubels

Mogelijkheden bij de keuze voor maatwerk meubels

Er zijn in Nederland verschillende meubelmakers, die je kunnen helpen bij het op maat maken van de meubels. Een voorbeeld van zo’n meubelmaker is Wortman Meubelen. Deze meubelmaker heb je niet alleen bij het op maat maken van de kasten voor slaapkamers en zolderruimtes. Je kunt hier bijvoorbeeld ook een mooie tafel in laat korten! Mogelijk heb je een prachtige tafel in een woonwinkel gevonden, maar blijkt deze niet in het juiste formaat aangeboden te worden. Het is zonde om de tafel in zo’n geval te laten staan. Door de tafel op maat te maken kun je deze alsnog aan je interieur toevoegen!

Tafel

Advies over het op maat laten maken van meubels

Het kan wenselijk zijn om persoonlijk advies te krijgen over de mogelijkheden die je hebt, wanneer je meubels op maat laat maken. Veel meubelmakers bieden dergelijk advies! Zo weet je precies welke mogelijkheden er zijn om bestaande meubels te veranderen. Bij kasten betekent dat het schuin afzagen van de bovenzijde, in het geval van tafels het inkorten van het tafelblad. Op welke manier kan een meubelmaker jou helpen?