gradaties

gradatieIk vind het leuk om kleding te ontwerpen en op de website van Passion4Patterns kunt u terecht voor patronen van het ontwerp dat je gemaakt hebt. Ze hebben hier verschillende gradaties en daardoor is het mogelijk om maatwerk aan te bieden. Dit bedrijf doet werk voor veel verschillende bedrijven, mensen en branches. Ze leveren onder andere werk af voor:

  • confectiebedrijven
  • ontwerpers
  • stylisten
  • particulieren

Dankzij de verschillende gradaties die ze hebben is er enorm veel voor mij mogelijk. Ik vind het erg leuk om in mijn vrije tijd kleding te ontwerpen en ik heb altijd enorm veel aan dit bedrijf. De eigenaresse van dit bedrijf is: Hanna van Stralen-Heutink. In 1983 ronde zij haar opleiding kostuumnaaien en couture af. Vervolgens heeft ze ervaring opgedaan als patronenmaakster in het bedrijfsleven. Ze heeft erg veel ervaring en daarom wordt er zoveel aangeboden. Ik ga hier altijd heen voor gradaties maar er wordt nog veel meer aangeboden:

  • Eerste patroon maken
  • Digiteren
  • Aanpassen
  • Productieklaar maken van bestaande patronen
  • In/snijtekeningen
  • Maatschema’s en werkbeschrijvingen

gradatiesGoede service!

Op het moment dat ik iets nodig heb dan neem ik altijd contact met haar op. Ze luistert altijd en kwaliteit en service is iets waar dit bedrijf erg veel waarde aan hecht. Ze denken altijd met me mee en ze vinden altijd wel een oplossing voor me. Ik ben in ieder geval erg blij met dit bedrijf en zij zorgen ervoor dat het ontwerpen van mijn kleding mogelijk is. Hier ben ik natuurlijk erg blij mee!